Societatea de Salubritate vinde un Volkswagen şi cumpără o autoutilitară

Societatea de Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL, societare a Consiliului Local, a convocat pentru 28 noiembrie Adunarea Generală a Acţionarilor. Administratorul Cătălin Gabriel Nastea a trecut pe ordinea de zi mai două puncte de discuţie – aprobarea vânzării sau casării unei autoutilitare Volkswagen şi cumpărarea altei autoutilitare, precum şi punctul „diverse”.

În  urma Hotărârii Consiliului Local Curtea de Argeș  nr. 78/17 august 2010, a fost reorganizat Serviciul Public de Gospodărie Comunală Curtea de Argeș prin excluderea din obiectul de activitate al serviciului a activității de salubrizare a localităților şi a fost înființată Societatea  Comercială cu Răspundere Limitată “Salubritate Publică Urbană Curtea de Arges”.

 

 SC Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeș are că acționar unic Consiliul Local al municipiului Curtea de Argeș, iar acesta a aprobat delegarea directă a gestiunii serviciului comunitar de salubrizare stradală a Municipiului Curtea de Argeș către această societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email