Societatea de Salubritate mătură între 5.346.889 şi 7.905.659 metri pătraţi lunar

Societatea de Salubritate Publică Urbană (SPU) Curtea de Argeş SRL, societatea Consiliului Local, are un program de lucru pentru acest an aprobat la sfârşitul anului trecut. „Activitatea de salubrizare, respectiv de măturat, spălat, stropire şi întreţinere a căilor publice se va face în funcţie de starea vremii. Măturatul căilor publice se face atât manual cât şi mecanizat în funcţie de dotările tehnico -materiale şi a structurii de personal”, potrivit directorului SPU, Cătălin Nastea.

Faţă de anul trecut, în programul de lucru al Societăţii de Salubritate au fost introduse suprafeţe de străzi asfaltate anul trecut de Serviciul Public de Gospodărie Comunală – străzile Sublocotenent Marcu, strada Victoriei, parcarea unităţii militare, strada Cireşilor, etc.

Potrivit programului menţionat, Societatea de Salubritate mătură între 5.346.889 şi 7.905.659 metri pătraţi pe lună. Spre exemplu, Bulevardul Basarabilor va fi salubrizat de 27 – 31 ori pe lună, strada Corbenilor de 4 – 8 ori pe lună, strada Tarniţa de 4 – 8 ori pe lună, cartierul Banu Mărăcine de 2 – 6 ori pe lună, strada Meşterul Manole de 4 – 12 ori pe lună, parcul Fântâna lui Manole de 18 – 31 de ori pe lună, strada Pinului de 4 – 8 pro pe lună, iar strada Posada de 12 – 16 ori pe lună. „La acest program se vor adăuga şi alte lucrări alocate de către administraţia locală, precum şi altele neprevăzute, ori de câte ori este necesar”, mai spune directorul Nastea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email