Societatea de Salubritate a cumpărat maşină de măturat străzile

SC Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL, SPUCA, a scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) un contract pentru achiziţia unei „maşini de măturat străzile”, valoarea estimată fiind de 505,839 de lei. Licitaţia a avut loc pe 7 iulie la orele 11,00, la sediul firmei.
Utilajul, o „automăturătoare stradală cu sistem de aspirație și sistem mecanic de colectare a materialului măturat”, este necesar „în vederea asigurării unei activităţi normale conform programului de lucru pentru anul 2014” şi va întreține curățenia pe străzile municipiului Curtea de Argeș  „prin măturarea și colectarea materialului măturat într-un buncăr special”,  potrivit SEAP.
Vehiculul trebuia să fie nou, fabricat în Uniunea Europeană, şi să îndeplinească mai multe condiţii –  cabina trebuie să fie dotată cu sistem de aer condiționat şi CD player. De asemenea, utilajul trebuie să aibă şi „performanţe de curăţenie” – minim 50.000 m²/h, „ca urmare a faptului că municipiul Curtea de Argeș este în extindere, cu multe firme de construcții, cu străzi pe care se adună aluviuni de pe deal”.
Vineri a apărut şi anunţul de atribuire a licitaţiei. Câştigător este WYLZE LOGISTIK SRL, din Ploieşti, care va furniza utilajul pentru 505,835 de lei, fără TVA. De altfel, la licitaţie a fost un singur participant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email