Sloturile Megaways – tot ce trebuie să ştii despre acestea!

Nu te poţi numi jucător de cazino dacă nu ai încercat măcar o dată cele mai populare jocuri, păcănelele. Cu siguranţă că ai încercat o varietate de teme, printre care se număra fructele, istoria sau magia. Indiferent însă de tema abordată, te-au atras pictogramele slotului şi mai ales combinaţiile câştigătoare pe care acestea le formează. Un slot Megaways se încadrează de minune în aceste criterii, însă vine cu un nouă idee, care o să îţi placă cu siguranţă. Despre această idee vom vorbi în rândurile următoare, astfel încât să identifici şi să joci cât mai repede un asemenea slot.

Ce sunt sloturile Megaways

Ponturi pariuri sportive găseşti pe multe platforme online, însă nu toate se dovedesc a fi câştigătoare. Poate că cele mai multe dintre ele se adeveresc, dar este greu să faci o selecţie pertinentă. Cu sloturile este aceeaşi problemă, nu ştii care se dovedesc a fi câştigătoare şi ai experienţe neplăcute la tot pasul. Asta înseamnă că nu ai încercat până acum sloturile Megaways, care au revoluţionat această ramură a jocurilor de noroc. Ca şi definiţie nu se deosebesc de sloturile clasice, pe un ecran electronic apar simboluri care determină sau nu combinaţii câştigătoare.

Aceste pictograme sunt în concordanţă cu tema slotului şi sunt puse în evidenţă de o grafică de excepţie. Aceasta grafică te ţine „în priză” în faţa unui slot dar şi câştigurile pe care acesta le poate genera. În privinţa sloturilor Megaways, câştigurile sunt duse la cu totul alt nivel. Îţi poţi da seama din numele acestor jocuri că sunt disponibile multiple căi de premiere. Totul este posibil cu ajutorul unei funcţii care extinde ecranul jocului şi măreşte în acest fel liniile de câştig.

Dacă ai jucat un asemenea slot ştii cum funcţionează, eşti în ecranul principal şi următoarea combinaţie te duce în cu totul altă dimensiune. Totul se schimbă, dintr-o arhitectură clasică de 5 role şi 3 rânduri eşti acum dus pe un ecran care are 7 role dispuse pe 5 rânduri. Transformarea aceasta subită a slotului caracterizează funcţia de Megaways, care nu face altceva decât să multiplice la un nivel nemaiîntâlnit până acum liniile de câştig. De fiecare dată când vei accesa un slot care are adăugat în titlu şi această denumire, ştii deja că te aşteaptă o surpriză care se va transforma în câştiguri substanţiale.

Diferenţa dintre Megaways şi sloturile clasice

Un exemplu de slot cu caracteristică Megaways este jocul Divine Fortune. Jocul este prezent în oferta oricărui cazino online şi este imposibil să nu îl fi accesat măcar o dată. Şi dacă ai dat spin acestui joc, ai rămas surprins de dinamica pictogramelor pe ecran. Ai observat că începi jocul cu o arhitectură normală, care oferă 5 role dispuse pe 3 rânduri. În timpul jocului însă, dinamica pe care o realizează funcţia Megaways transformă totul la superlativ. Se creează spaţii suplimentare între role pe care aterizează mai multe pictograme din joc. În mod normal, slotul Divine Fortune, ca oricare alt slot în această configuraţie clasică de 5X3, oferă 20 de linii de plată fixe. Liniile de plată sunt formele geometrice pe care slotul le ia în considerare la stabilirea câştigurilor.

La un slot normal, ai de-a face cu forme geometrice care cuprind linii drepte, v-uri, zig-zag sau orice altă prezentată în tabela de plăţi. Într-un slot Megaways, datorită adăugării suplimentare de simboluri, totul capăta o altă dimensiune. Se ajunge la sute de linii de plată care nu fac decât să ridice câştigul la cote astronomice. Şi dacă te gândeşti la sute de linii fixe, trebuie să ştii că există sloturi Megaways care oferă începând de la 8000 de linii de plată până la un număr care ţi se poate părea imposibil, 248832.

Este cel mai mare număr de linii de plată pe care un slot le poate oferi, însă în acest caz ar trebui ca pe ecran să apară acelaşi simbol. Ai avea de-a face cu un câştig de tip ecran, care te poate situa imediat în topul celor mai mari câştigători la păcănele. Aceasta este diferenţa majoră dintre un slot normal şi unul care are funcţia Megaways, liniile de plată. Şi dacă faci o raportare simplă de la 20 de linii la 248832, poţi realiza de unul singur diferenţa imensă dintre cele 2 tipuri de sloturi.

Ce companie a venit cu ideea Megaways

Pentru ca un asemenea joc să fie disponibil într-un cazino online, trebuia inventat de către o companie care activează în domeniul jocurilor de noroc. Şi acest lucru s-a şi întâmplat în anul 2015, în arida Australie. Ideea genială aparţine unei companii specializată în jocuri de noroc online care se numeşte Big Time Gaming, cunoscută sub abrevierea de BTG.

Oricât ai crede de puţin probabil, ideea a fost privită cu suspiciune la început de către cazinouri. Startul a fost lent, însă ideea avea să prindă ulterior în cazinouri, sloturile Megaways fiind prezente în acest moment în toate cazinourile online din lume. Există, conform specialiştilor, un număr de 120 de sloturi cu această caracteristică pe care le poţi întâlni în cazinouri.

Nu strică să amintim de slotul Medusa Megaways care este produs de către NextGen sau de Buffalo Rising Megaways, marca Blueprint Gaming. Faptul că mai multe companii de software de marcă au adoptat rapid această idee înseamnă că sloturile cu această funcţie se bucură de un real succes printre jucători. Nu în ultimul rând este bine să ştii că toate aceste sloturi au un RTP care se situează la un procent de 97%, ceea ce le face extrem de atractive pentru fanii păcănelelor.

Concluzie

Dacă până acum nu ai încercat un slot cu caracteristică Megaways, ai pierdut o experienţă de joc remarcabilă. Jocurile cu această funcţie oferă sute, mii şi chiar sute de mii de linii de plată. Este ocazia pe care o aştepţi de atâta vreme, aşa că încearcă cât mai rapid un slot Megaways!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email