Sinucideri una după alta! O femeie de 58 de ani, S-a spânzurat din cauza durerilor

Luni seara, un sătean din comuna Cicăneşti a văzut într-o grădină de lângă casa lui un trup atârnat într-un copac. S-a apropiat, iar priveliştea l-a şocat – în ştreang atârna vecina lui, Vasilica Surdu. Omul a alertat şi alţi vecini, a sunat la 112 dar femeia era moartă deja.
Vasilica Surdu avea 58 de ani, era divorţată şi locuia cu un nepot. Vecinii spun că femeia avea probleme de sănătate, fiind diagnosticată se pare cu un cancer din cauza căruia avea dureri cumplite. Ea a mai avut tentative de suicid, a mai încercat să se spânzure, a luat pastile, dar vecinii au prins-o la timp. Le spunea celor apropiaţi că vrea să moară pentru că nu mai suportă durerile, potrivit poliţiştilor. Corpul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, dar nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, au precizat reprezentanţii Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş.
Şi-a pus capăt zilelor de frica bătrâneţii şi a bolii
Săptămâna trecută, un caz asemănător a fost semnalat la Ciofrângeni, unde Maria Ciofrângeanu, de 64 de ani, a fost găsită spânzurată chiar de către soţul ei. Potrivit poliţiştilor de la Biroul Judiciar din Curtea de Argeş, cei care au făcut cercetările, femeia avea programare la un examen medical în curând şi se temea de ceea ce ar fi putut afla. Maria era stâlpul casei, avea grijă de soţul bolnav şi de gospodărie. Ideea că ar putea fi bolnavă, şi că bătrâneţea şi boala ar fi putut să o transforme într-o persoană neajutorată se pare că au determinat-o să recurgă la acest gest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email