Simona Niculescu îi cere prefectului să o ajute să ia banii primarului din Băiculeşti

Simona Niculescu, locuitoarea cu cetăţenie franceză a comunei Băiculeşti se luptă în instanţă cu administraţia locală a comunei pentru ca drepturile de cetăţean plătitor de taxe să-i fie respectate. În acest sens ea a cerut ajutorul şi prefectului Mihai Oprescu, cel căruia i-a trimis o scrisoare deschisă. „Domnule Prefect, vă solicit de îndată asistența pentru a readuce un pic de ordine în haosul administraţiei publice din comuna Băiculeşti, deoarece schimbarea pe care o vrem cu toţii nu poate începe decât dacă ne măturăm fiecare în faţa porţii”, scrie Simona Niculescu în petiţia sa.

„Sentinţă nesocotită timp de doi ani”

„Ştiţi foarte bine că v-am solicitat PUBLIC asistenţa încă din iunie 2014 pentru a putea vedea respectată hotărârea definitivă şi irevocabilă ce prevedea reabilitarea drumului local ce deserveşte locuinţa mea. Această decizie a instanţelor româneşti (PRIMA din ţară) a fost nesocotită timp de 2 ani deoarece aţi favorizat în mod direct diletanţii din cadrul primăriei Băiculeşti, refuzând în mod repetat să vă îndepliniţi atribuţiunile de serviciu, SĂ-I CONTROLAŢI. Cu pumnii strânşi, aţi tăcut din gură.

CU TOATE că aţi constatat -într-un târziu- că funcţia de arhitect şef era exersată de către un cetăţean fără studii legale în martie 2015, NU AŢI FĂCUT NIMIC CONCRET pentru reintrarea în legalitate, precum LEGEA vă obliga. Dovada cea mai clară este că domnul primar a fost amendat de către IRC pe data de 28 septembrie 2015 (!!!!) pentru a nu fi adus la îndeplinire măsurile dispuse de către IRC Argeş şi Instituţia Prefectului (tot la diligenţele mele, dumneavoastră aveaţi alte treburi). Scrăşnind din dinţi, iar aţi tăcut din gură.

Precum a constatat şi MDRAP, în ziua de azi comuna Băiculeşti nu are NICI MĂCAR inventariul bunurilor comunei întocmit în mod legal. (…) Nu v-a păsat de faptul că se angajează pe banii publici un fost decan pentru a apăra contravenienţii în faţa unui justiţiabil care nu face DECÂT să ceară respectarea unei hotărâri judecătoreşti, fost decan care are o soţie judecătoare la Tribunalul Argeş precum putem vedea aici, nu v-a deranjat faptul că un om se luptă singur împotriva caracatiţei din care faceţi parte, pudic numită „stat”.

GHINION, instanţele nu au avut aceeaşi analiză ca şi dumneavoastră, mi-au dat dreptate. A auzit toată ţara de hotărârea judecătoriei Curtea de Argeş care-i condamnă pe omuleţi (nu doar consiliul, ci şi primăria), să-mi plătească 80 de euro pe zi să-mi pot închiria un 4×4 pentru a circula pe drumurile publice. Şi atunci aţi tăcut din gură, de data asta cu inima strânsă probabil (telefonul dat pe silenţios, vorba camaradului dumneavoastră Ponta)

Pentru a conchide, vă reamintesc domnule Prefect, că LEGEA vă obligă să mă ajutaţi să duc la îndeplinire hotărârile judecătoreşti. De ce ? Fiindcă reprezentaţi STATUL. Iar statul este dator să vegheze la respectarea hotărârilor instanţelor naţionale.

Nu de alta, dar în curând ne vom judeca pentru penalităţile ce-mi sunt datorate (vreo 400 de milioane). Poate nu atacaţi acea HCL până la judecată, agravându-mi starea de sănătate (precară din cauza sutelor de pagini scrise fără folos) ….”, îi mai scrie Simpna Niculescu prefectului de Argeş.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email