Simona Niculescu a cerut anularea alegerilor la Băiculeşti pe motiv de fraudă

Biroul Electoral Central a respins cererea

„Am depus în termen legal cerere de anulare a alegerilor din Băiculești, pe motiv de EVIDENTĂ fraudare a alegerilor, solicitând totodată și reluarea alegerilor cu excluderea candidatului culpabil de fraudă (Niculaie DRAGNEA)”, a anunţat Simona Niculescu, unul dintre contracandidaţii lui Dragnea la Primăria Băiculeşti,  săptămâna trecută.

În cererea de anulare a alegerilor depusă de Simona Niculescu la Biroul Electroral Central se solicită „anularea candidaturii lui Niculaie Dragnea” şi „reţinerea în sarcina lui comiterea fraudei care a cauzat anularea alegerilor ca urmare a constatării fraudei”.

Alegerile au fost fraudate prin împiedicarea candidatului Simona Niculescu „de a afişa propriul afiş pe panourile electorale ale comunei Băiculeşti”, deşi Biroul Electoral de Circumscripţie judeţean Argeş îi ceruse lui Niculaie Dragnea să asigure spaţiu suficient pe panourile electorale.

Primarul reales Dragnea i-a încălcat „dreptul de a fi ales” Simonei Niculescu, drept consfinţit şi de noul Cod Penal, se mai arată în cererea de anulare a alegerilor.

De altfel, Niculaie Dragnea se comportă ca un adevărat stăpân la Băiculeşti, iar Simona Niculescu, jurist excepţional cu vastă experienţă, pare să-l deranjeze prin aceea că îşi cunoaşte drepturile şi luptă pentru ca ele să fie respectate.

Biroul Electoral Central a respins însă cererea Simonei Niculescu, pe motiv că „acest candidat indepdendent şi-a putut exercita dreptul de a-şi face ca,panie electorală”. Oricum, noul mandat al lui Niculaie Dragnea începe bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email