Şi la Şcoala „Regina Maria” se acordă burse. Era singura instituţie de învăţmânt ai cărei elevi nu primeau.

Şcoala „Regina Maria” din Curtea de Argeş a fost până acum singura instituţie de învăţământ la care nu se acordau burse. De niciun fel. În luna mai, Consiliul Local a aprobat ca în anul şcolar 2020 – 2021 cuantumul minim al burselor de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social, de care pot beneficia elevii din învăţământul preuniversitar  de stat, cu frecvenţă, să fie de 100 de lei, iar bursele se asigură din bugetele locale ale unităţilor administrativ teritoriale de care aparţin unităţiile de învăţământ şi din sume defalcate cu această destinaţie.

La Curtea de Argeş 2306 elevi primesc bursă. La acea şedinţă, Ionel Păunescu, ales local şi părinte cu copii elevi la această şcoală, a întrebat de  la „Regina Maria” nu se dau burse, iar răspunsul primit a fost că … nu s-au cerut. Acum, conducerea şcolii a solicitat acordarea a 147 de burse de merit şi patru burse sociale, în sumă totală de 60.000 de lei.

One thought on “Şi la Şcoala „Regina Maria” se acordă burse. Era singura instituţie de învăţmânt ai cărei elevi nu primeau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email