Sex în parc la Sân Nicoară, ziua-n amiaza mare


Amorul în mijlocul naturii se numără printre cele mai la îndemână escapade sexuale ale adolescenţilor, iar Parcul de la Sân Nicoară pare a fi locul preferat al iubăreţilor fără casă. Nu este pentru nimeni o noutate că aici vin şi fac sex zilnic zeci de puştani. O dovadă o reprezintă zecile de prezervative aruncate la fiecare pas.
Redactorii noştri au surprins zilele trecute un cuplu în cele mai intime ipostaze, iar dovada vie a scenelor o reprezintă fotografia alăturată. Tinerii abia începuseră câteva scene fierbinţi.
„Cu toate că am delimitat zona din jurul Bisercii Sân Nicoară, se pare că tinerii sar gardul şi îşi fac de cap acolo. De fiecare dată când facem curăţenie, găsim sticle goale, pungi şi multe prezervative”, a declarat părintele Caliopie Ichim, reprezentantul Episcopiei Argeşului şi Muscelului. Tinerii care sunt prinşi în flagrant de politişti pot fi amendaţi cu până la 1.000 de lei, însă acest risc face, parcă, şi mai palpitant actul sexual. Tinerii se întâlnesc în parc, chiar şi ziua în amiaza mare. Cei mai mulţi par să fie liceeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email