Serviciul Public plantează 180.000 de flori

Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) se ocupă, printre altele, de spaţiile verzi din municipiu. Muncitorii care lucrează la formaţia „spaţii verzi” vor planta în acest an 180.000 de răsaduri de flori, produse în pepiniera proprie, în parcuri şi în alte zone ale municipiului.

De asemenea, angajaţii SPGC vor executa lucrări de „tăieri de corecţie, ameliorare, limitare, echilibrare şi elegaj la arborii şi arbuştii ornamentali din toate zonele verzi aflate pe raza municipiului”, conform programului de lucrări din acest an. Program care seamănă izbitor cu cel de anul trecut şi de acum doi ani, cel puţin pentru această formaţie a Serviciului Public.

Salariaţii Serviciului de Gospodărie  vor mai tunde „aliniamentele de garduri vii” şi „formele izolate de arbuşti ornamentali”, urmând să adune astfel 20.000 metri liniari de resturi vegetale. SPGC se ocupă şi de cimitirul „Sf. Îngeri”, de la „repararea împrejmuirilor, clădirilor, băncilor de odihnă şi  aleilor”, la „cosirea manuală şi mecanică a ierbii, strângerea şi evacuarea din zonă a acesteia” şi „asigurarea permanentă a bunei desfăşurări a activităţilor specifice de întreţinere, repartizări de locuri de veci, încasări taxe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email