Serviciul Public de Gospodărie cumpără motorină cu 5,66 lei litrul

Acum lucrează la aleea de lângă Centrul de Cultură și Arte

”S-au finalizat licitațiile pentru materiale și combustibil și vom porni stația de asfalt. Am cumpărat motorina cu 5,66 lei litrul, cu TVA inclus. Am făcut economii”, spune Ioan Ghiță, directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC).

Angajații Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) lucrează acum la refacerea aleii de lângă Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu”.

”Este un obiectiv important, pentru că la Centrul de Cultură au loc foarte des evenimente care implică artiști din toată țara, care vin cu autocarele. Până acum, pavelele care erau puse nu permiteau accesul auto, iar artiștii erau nevoiți să care instrumentele sau ținutele de scenă de la stradă. Șoferii parcau pe spațiul verde iar aleea era distrusă. Oferim acum condiții civilizate celor care vin să țină spectacole la noi în oraș dar și cetățenilor care vin la spectacole”, spune primarul Constantin Panțurescu.

”Am lărgit aleea care avea 1,5 metri și urmează să o asfaltăm”, afirmă Ioan Ghiță, directorul SPGC. În aceste zile se montează bordurile și se pregătește terenul pentru asfaltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email