Serviciul Public de Gospodărie a rămas fără bani de salarii

Problema s-a rezolvat la rectificarea bugetului

Bugetul local a fost rectificat săptămâna trecută, iar banii au fost daţi conform aprobării Consiliului Local la propunerea primarului Panţurescu.  Bani au primit Primăria (100.000 de lei pentru “Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi funcţionare”), dar şi serviciile publice şi instituţiile de învăţământ din municipiu.

Spre exemplu, Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) rămăsese fără bani de salarii din cauza faptului că la întocmirea bugetului instituţiei n us-a avut în vedere faptul că bazinul de înot se va deschide, ori asta a însemnat nu doar bani pentru salariile celor care lucrează acolo ci şi pentru materiale şi alte lucruri necesare desfăşurării activităţii la complexul de nataţie. La rectificare SPGC a primit bani pentru salarii, sporuri, indemnizaţii de hrană şi alte sume pentru întreţinere şi funcţionare. Direcţia de Asistenţă Socială a primit, de asemenea, 516.160  lei,  pentru  plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap.

La Curtea de Argeş funcţionează o grădiniţă catolică, în cartierul Ivancea. Instituţia de învăţământ a obţinut şi acreditarea, şi a primit bani din bugetul local pentru funcţionare. Suma alocată la rectificarea de buget de săptămâna trecută este de 114.000 lei din capitolul bugetar “Finanţarea învăţământului particular sau confesional acreditat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email