Serviciul Pieţe a încasat 679.000 de lei

Serviciul Public Piețe, Târguri, Oboare (SPPTO) Curtea de Argeș a încasat anul trecut mai mulți bani decât a prevăzut, potrivit raportului de activitate realizat de șeful acestuia, Marin Florea.

 „Planul de încasări a fost realizat și chiar depășit: propus =670 0001ei, realizat=679 774,271ei după cum urmează: taxa forfetară= 91 857; taxa teren =133 175,90; chirii spaţii=454 741,371ei”, scrie Florea în raport. Pentru acest an, SPPTO vrea să repare acoperișul halei de carne din Piața Centrală, să reabiliteze “platou târg de mărunțișuri de pe strada Râmnicu Vâlcea”, să repare “spălătoarele de legume şi fructe din pieţele Ivancea și Piața Centrala”, etc. SPPTO se ocupă de administrarea pieţelor din municipiu precum și de administrarea târgului săptămanal.

 Activitatea Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare se concentrează pe realizarea planului de lucrări propus, a planului de încasări prevăzut în bugetul anual, ordine, curățenie, disciplină și condiții din ce în ce mai civilizate de comerț pentru utilizatorii noștri și a cetățenilor orașului Curtea de Arges”, îi asigură Marin Florea pe argeșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email