Serviciul de Gospodărie a cumpărat motorină cu 5,7 lei litrul, mai puţin decât la pompă

Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a cumpărat recent, în urma unei licitaţii postate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, motorină în valoare de aproximativ un sfert de milion de euro pentru acest an şi pentru primele trei luni ale anului viitor. La licitaţie s-au înscris cinci firme – SC Votrom SRL Oradea, SC Dragon Oil Star SRL din Piteşti, SC Mayaro Carb SRL, SC Otimir Stil 2000 SRL, SC Rompetrol Downstream SRL. Valoarea estimată totală a contractului a fost de 1,085,700 de lei. Licitaţia a avut faza finală electronică, ceea ce a dus la scăderea preţului. Câştigător a fost declarat SC Otimir Stil 2000 SRL, din Piteşti, care a ofertat 5,7 lei litrul, TVA inclus, preţul fiind mai mic decât cel de la pompă. „Societatea a câştigat şi licitaţia pentru bitum anul trecut, am lucrat bine cu ei”, ne-a spus Ioan Ghiţă, directorul SPGC
SC Otimir a fost înfiinţată în anul 2000 avand şi are ca obiect de activitate principal transportul şi comercializarea de produse petroliere.
Anul trecut, Serviciul Public a cumpărat 160 de tone de motorină cu 723200 de lei, fără TVA, de la SC Votrom SRL, din Oradea, firmă care anul acesta nu a mai avut la fel de mult succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email