Serviciul de Gospodărie a cumpărat 100 de bănci stradale

Mobilierul stradal de la Curtea de Argeş va fi înnoit, după ce Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a cumpărat 100 de bănci.

Potrivit LiciattiaPublica.ro, SPGC a achiziţionat de la HOLDING TSB SAVINESTI SRL bănci cu spătar, cu picioarele confecţionate din ţeavă metalică, la dimensiunea de – lungime 1,8 metri, lăţime 0,45 metri şi înălţimea de 90 de centimetri, din lemn tratat termic şi „protejat cu fungicide şi insecticide”, şi cu vopsea rezistentă la intemperii şi temperaturi maxime. O astfel de bancă a costat 548 de lei, în total Serviciul Public plătind societăţii din Săvineşti 54800 lei, adică 11.764 euro.

SPGC a mai făcut o achiziţie importantă zilele acestea. A cumpărat de la ECOINWEST SRL 2400 de kilograme de inhibitor de coroziune pentru deszăpezire, şi a plătit pentru el 134.376,00 lei (28.845,96  de euro).

„Inhibitorul de coroziune ICO-1 este utilizat ca aditiv de prevenire a coroziunii cauzata de materialele chimice utilizate la deszăpezire, fiind folosit cu precădere la tratarea clorurii de sodiu (sare)”, potrivit sistemului electronic de achiziţii publice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email