Sensul giratoriu de la Ivancea va fi gata până la toamnă

Se lucrează pe şantierele din Curtea de Argeş, la proiectele pe care administraţia locală le implementează. „La Spital mai avem puţin de lucru, iar zilele următoare vom anunţa licitaţiile pentru echipamentele care dotează ambulatoriul de specialitate, la canalizarea din Progresu, de asemenea, la fel şi pe şantierul din Ivancea”, a declarat primarul Constantin Panţurescu.

Lucrarea cea mai vizibilă este pe strada Valea Iaşului, unde, în ciuda pandemiei şi a restrucţiilor, se refac strada Valea Iaşului şi zona Pieţei Ivancea.

Vă reamintim că societatea piteşteană COMESAD pune în practică un proiect de modernizare a zonei. Licitaţia pentru „Reabilitare drum strada Valea Iaşului”, cu o valoare  a contractului de 6,751,055.1 lei (fără TVA), a fost câştigată de asocierea  S.C. COMESAD DRUMURI S.R.L (lider de asociere) și S.C. REPARAȚII MODERNIZĂRI RETEHNOLOGIZĂRI ARGEȘ S.R.L. (asociat). Lucrările care vor fi făcute presupun frezarea stratului de asfalt actual pe o grosime de 4 centimetri şi aşternerea a două straturi noi. De asemenea, în cadrul investiţiei se vor amenaja parcări şi staţii pentru mijloacele de transport în comun, se vor face racorduri  cu 13 drumuri laterale pe diferite lungimi, trotuare şi acces la proprietăţi, ridicarea şi aducerea la cotă a capacelor pentru căminele de canalizare, alimentarea cu energie electrică a iluminatului din sensul giratoriu care va fi amenajat în zonă, realizarea de semnalizări şi marcaje rutiere.

În ultimele zile s-a lucrat la sensul giratoriu, iar la sfârşitul săptămânii constructorii au ajuns aproape de suprafaţă pe care vor turna asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email