Sensul giratoriu de la Făgăraş e finalizat!

Recepţia sensului giratoriu de  la intersecţia Făgăraş a avut loc, au declarat reprezentaţii administraţiei publice locale, iar lucrarea este încheiată. Noile marcaje rutiere au fost făcute, în afara contractului, şi fără bani, de firma care a realizat lucrarea, a spus primarul Nicolae Diaconu. Vechile marcaje, care încă se mai văd şi care îi derutează pe pietoni, sunt „opera” Serviciului Public de Gospodărire Comunală, a subliniat primarul.
Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Cristian Puicănescu, e de părere că marcajele sunt „varză” peste tot în oraş, şi cu atât mai mult la Făgăraş. În intersecţia menţionată marcajele pietonale vechi nu au fost şterse definitiv, iar cele noi abia se văd, astfel încât pietonii sunt derutaţi total când trebuie să traverseze. L-am întrebat pe comisarul şef  ce se întâmplă dacă are loc un accident acolo, un pieton traversând pe zebra veche, care nu mai e valabilă. „Stabilim de la caz la caz”, a răspuns.
Sensul giratoriu a costat două miliarde de lei vechi, o sumă imensă pentru o astfel de lucrare, au apreciat unii dintre aleşii locali, mai ales că la Piteşti un sens similar a costat jumătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email