Senatorul Ion Popa despre candidatura sa la preşedinţia Consiliului Judeţean: „Sper să obţin cel mai bun scor!”

Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, a fost ales de curând vicepreşedinte executiv al PNL şi tot de curând a fost nominalizat drept candidat al liberalilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ)Argeş. Alegerile pentru preşedinţia CJ vor avea loc pe 25 mai, în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul European. Vineri, Ion Popa, împreună cu preşedintele PNL Curtea de Argeş, viceprimarul Cristian Mitrofan, cu vicepreşedintele CJ Argeş, Constantin Polexe, şi cu reprezentanţi ai conducerii organizaţiei locale a PNL, Sandu Nichita, Constantin Călin, Răzvan Popescu, a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL Curtea de Argeş. Popa a vorbit despre candidatura sa la CJ şi a mărturisit că vrea să obţină la alegeri un procent bun. „Sper să obţin un scor foarte mare, cel mai mare. Depinde de foarte multe lucruri, depinde dacă oamenii înţeleg că de 22 de ani preşedintele Consiliului Judeţean a fost de la PSD. Noi le oferim alternativa, primarii trebuie să înţeleagă asta”, a spus senatorul Ion Popa. El a precizat că  nu se luptă cu o persoană, ci cu mult mai multe. „Contracandidatul meu pentru această funcţie e inexistent. Eu nu am un adversar în această campanie, am mai mulţi. Candidat poate să fie oricine, eu mă lupt nu cu un contracandidat, ci cu un partid”, a declarat Popa.
La Curtea de Argeş se face administraţie, nu politică
Viceprimarul Cristian Mitrofan a reiterat ideea că la Curtea de Argeş lucrurile stau bine din punct de vedere al colaborării cu PSD.. „Noi nu facem politică, facem administraţie. Avem cu PSD o relaţie decentă şi serioasă. În Consiliul Local relaţiile sunt bune şi cu PDL şi cu PPDD”, a spus preşedintele PNL Curtea de Argeş.
Cristian Mitrofan s-a întors recent dintr-o vizită la Bruxelles, la Parlamentul European, unde a fost invitat, alături de alţi fruntaşi liberali, de europarlamentarul liberal Adina Vălean. „Am văzut modul în care aleşii noştri îşi fac meseria. Pe doamna Vălean o consider o femeie mai mult decât deosebită. Am fost plăcut impresionat că domnia sa a fost alături de noi de la avion până la plecare. A avut un discurs senzaţional în Parlament şi sunt bucuros că domnia sa candidează pe regiunea de sud Muntenia”, a mărturisit viceprimarul Mitrofan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email