Senatorul de Curtea de Argeş Ion Popa – „Voi face ce am promis în campanie!”

La prima conferinţă de presă pe care a susţinut-o la municipiu în noua sa calitate de senator pe Colegiul care include şi Curtea de Argeş, Ion Popa a spus că va face cea a promis în campania electorală. Mai mult, el a declarat că îi va ajuta şi pe aleşii locali să realizeze ce au promis cetăţenilor la alegerile locale. „Vom fi o echipă şi vom face ce am promis”, a spus Ion Popa la conferinţa de presă la care i-au fost alături primarul Nicolae Diaconu şi viceprimarul Cristian Mitrofan.
Senatorul liberal a vorbit despre buget, afirmând că este unul „raţional şi echilibrat”. „Avem două obiective – consolidarea fiscală şi reducerea deficitelor. Este un buget de dezvoltare, se vor da sume mai mari pentru investiţii şi vom avea o creştere a încasărilor”, a spus Popa. El a cerut primarilor să facă o listă de probleme. „Chiar dacă nu ţin neapărat de activitatea mea, am cerut liste de probleme. La Curtea de Argeş şi Câmpulung, spre exemplu, mi s-a spus că cele mai mari sunt blocarea posturilor din administraţiile locale şi finanţarea cu bani europeni”, a declarat senatorul.
Se repară şoseaua Curtea de Argeş – Câmpulung
În ceea ce priveşte judeţul Argeş, Popa a afirmat că sunt câteva proiecte de infrastructură pentru care s-a obţinut finanţarea. „Sunt trei drumuri naţionale aflate în diverse faze de proiectare, reabilitare sau modernizare – DN73, Piteşti – Câmpulung, DN 73C, Câmpulung – Curtea de Argeş, şi Piteşti  – Curtea de Argeş, până la graniţa cu Vâlcea. Pe foarte multe porţiuni din aceste drumuri nu s-au mai făcut nici lucrări de întreţinere”, a mai spus senatorul. În privinţa autostrăzii Piteşti  – Sibiu, acesta a declarat că „urmează să se facă un studiu de fezabilitate”, dar e cert că autostrada va trece prin Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email