Senatorul de Curtea de Argeş, Ioan Popa „USL s-ar putea destrăma doar în cazul lipsei încrederii!”

„USL este o construcţie mult prea importantă şi puternică pentru a se destrăma”, a declarat vineri la Curtea de Argeş senatorul liberal Ioan Popa. El a explicat că ultimele evenimente petrecute pe scena politicii nu pun în pericol Uniunea Social Liberală. „Sunt nemulţumiri cu care rămâi, cum a fost cazul nostru, la Piteşti, când nu a fost votat viceprimarul liberal, dar asta nu înseamnă că se destramă USL. Doar în cazul lipsei încrederii între lideri, şi apoi, pe structuri, mai jos, ar putea exista această posibilitate, dar nu este cazul”, a spus Popa.
El l-a felicitat pe viceprimarul Cristian Mitrofan pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al PNL Curtea de Argeş, la alegerile care au avut loc de curând. „Avem o echipă puternică la Curtea de Argeş”, a subliniat senatorul Popa, iar Mitrofan a mărturisit că relaţia pe care o are cu primarul PSD este „foarte bună”. „Şi dl. primar a fost reales preşedinte al PSD la Curtea de Argeş, aşa că suntem în Primărie preşedinţii celor două partide, ceea ce e foarte bine”, a spus viceprimarul Mitrofan.
Liberalii s-au întrunit vineri la Curtea de Argeş în şedinţa Biroului Teritorial. „Ne ţinem şedinţele nu doar la Piteşti, ci şi în teritoriu. Am fost la Mioveni, Bogaţi, şi acum am venit la Curtea de Argeş”, a mai spus Ioan Popa, preşedintele PNL Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email