Şeful de la Resurse Umane a desfiinţat Registratura din Primărie

Dorin Savu este şeful Biroului de Resurse Umane din Primărie. În această calitate a făcut un referat către Consiliul Local prin care a solicitat, printre altele, desfiinţare compartimentului de Registratură din instituţie. „Activitatea biroului de relaţii cu publicul se suprapune celei a compartimentului registratură. Practic, de registratură se ocupă dna. Vărzaru, de la Relaţii cu publicul”, a explicat Savu modificarea organigramei Primăriei. Altă schimbare este desfiinţarea funcţiei de secretar dactilograf, pentru că „probabil că nu mai există în COR (Codul Ocupaţiilor din România – n.a.) această ocupaţie. Nu se mai vorbeşte despre dactilograf”, a spus Dorin Savu. Şeful de la Resurse Umane se înşeală însă, pentru că în COR ocupaţia de secretar dactilograf există şi are codul 4120024.

De altfel, la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută la care s-a discutat despre aceste probleme au fost aprobate organigramele pe acest an ale aparatului de specialitate al primarului,aparatului permanent al Consiliului Local şi ale serviciilor publice fără personalitate juridică. Şi la organigrame consilierii locali au cerut lămuriri, Ion Şerban solicitând ca Biroul de Resurse Umane/Relaţii cu publicul/Protecţie Civilă/Arhivă să fie în subordinea direct a primarului.

Noutatea cea mare este însă cea despre care v-am informat în ultimul număr al ziarului nostru. În Primărie s-a înfiinţat Serviciul Juridic Contencios şi Agricol, la care lucrează doi angajaţi de la Juridic, Janina Zarioiu şi Iulia Pelinescu, precum şi cei cinci functionari de la fostul Birou Agricol. De asemenea, a fost înfiinţată funcţia de şef al acestui Servicu, şef despre care se spune că va fi Janina Zarioiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email