Șefa secției de Psihiatrie a Spitalului Județean, dr. Ramona Ștefanache, rămâne în arest

Curtea de apel Pitești a decis că dr. Ramona Ștefanache, șefa secției de Psihiatrie a Pspitalului Județean, rămâne în arest. Curtea a respins contestația doctoriței. „În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata STEFANACHE ILEANA RAMONA, în prezent aflată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (…)” și o obligă pe contestatoare la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Sentința este definitivă.

Vă reamintim că, potrivit Direcției Generale Anticorupție, „în perioada mai-august 2023, inculpata ar fi primit, în biroul de lucru al acesteia situat în incinta Secţiei de Psihiatrie din cadrul S.J.U. Piteşti, în mai multe rânduri, de la pacienţi sau aparţinători ai acestora, diferite sume de bani, în bancnote în cupiuri de la 50 la 500 de lei, precum şi bunuri, în legătură cu atribuţiile sale de serviciu, fiind vorba de cel puţin 147 de acte materiale, privind sume individuale cuprinse între 50 de lei şi 600 de lei.

Uneori, sume de bani primite cu titlu de mită erau remise de inculpată şi altor cadre medicale din unitatea medicală unde îşi desfăşura activitatea”.

2 thoughts on “Șefa secției de Psihiatrie a Spitalului Județean, dr. Ramona Ștefanache, rămâne în arest

 1. Dr. Ștefanache Ileana Ramona – medic și om de excepție.
  Vă rog să publicați si poate ne ajutați să facem o petiție online pentru punerea în libertate a dnei doctor.
  Dacă ar fi să o descriu pe dna dr. într-un singur cuvânt: Înger.
  Pe lângă faptul că profesional – este un medic de excepție – este un medic empatic.
  Nimeni nu-și imaginează cum este să intri în cabinetul psihiatric trist, împovărat, panicat, fără să vezi luminița de la capătul tunelului și să ieși alt OM, rezolvat cu zâmbet și vorbă liniștitoare și de încurajare.
  Asta în condițiile în care nu te costă nimic material.
  Doamna dr. nu cere, nu primește. Noi nu oferim pentru că știm din vorbă în vorbă că nu este genul acela de medic.
  Nu știu cum să reacționez de mulțumire când ies din cabinet: repet continuu mulțumiri.
  Iși poate cineva imagina ce este în mintea pacienților săi și ce panică este creată prin lipsa dnei dr. din spital?
  Isi poate cineva imagina ce înseamnă ca Spitalul Județean Argeș – secția Psihiatrie să nu mai facă urgențe din lipsa de medici?
  Toți medicii de acolo sunt implicați și-și fac treaba bine.
  Mulțumesc

 2. Doamna Doctor Stefanache Ramona ia spaga demult inca din 2014,primea si cadouri ,daca nu cotizai la ea iti facea scrisoare medicala si te trimitea la medicul de familie cu tratamentul,este numai dupa bani ,lumea ii dadea si ea primea bucuroasa ,se bucura si la o cafea gratis ,isi forma se oamenii care cotizau cu bani de restul nu avea timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email