Şedinţă la Primărie – „Avem lucrurile sub control! Nu se închide nimic!”

Luni dimineaţa la Primăria Curtea de Argeş a avut loc o şedinţă la care au participat primarul Panţurescu, viceprimarul Jubleanu, managerul Spitalului, reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, ISU, comandantul unităţii militare, medici de familie, şeful serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din Primărie, etc.

„O să respectăm tot ce ni se spune”, a spus primarul încă de la început şi a făcut din nou apel la calm. „Nu avem cazuri, nu închidem nimic, cetăţenii trebuie să fie responsabili şi conştienţi, să stea acasă dacă nu se duc la serviciu, să nu se înghesuie la magazine. Am dezinfectat mobilierul stradal, parcurile de copii. Greul este acum la medicii de familie pe care trebuie să-i sprijinim”, a mai spus acesta.

Medicii de familie s-au plâns de lipsa dezinfectanţilor, a mănuşilor şi a măştilor,a materialelor de decontaminare, şi au făcut şi ei apel la pacienţi să nu vină la cabinetele medicale şi să ia legătura telefonic cu doctorii. Andrei Nica,a djunctul şefului Poliţiei Curtea de Argeş a spus că sunt verificaţi cei care trebuie să stea la izolare la domiciliu. „Mai sunt şi unii care ascund locul de unde au venit”, a spus subcomisarul Nica.

Jandarmii şi Detaşamentul de Pompieri sunt pregătiţi, iar comandantul Batalionului 33 Vânători de Munte POSADA, lt. col. Antonio-Daniel Alexe a afirmat că „toate echipamentele unităţii sunt pregătite pentru a interveni acolo unde va fi nevoie”.

A fost o şedinţă la care reprezentanţi ai instituţiilor de bază ale statului au adus mesaje de liniştire a populaţiei şi au transmis că sunt pregătite pentru zilele care vor veni.

La Spital se va monta un cort de triaj în curte, iar Serviciul Public de Gospodărie Comunală dezinfectează, luni după amiază, străzile din Curtea de Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email