Şedinţă importantă la Aquaterm

Pentru 25 iunie, administratorul SC Aquaterm, Gabriel Nastea, a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, adică a convocat Consiliul Local. Societatea aparţine Municipalităţii, iar Consiliul Local este unic acţionar. Ordinea de zi a Adunării este simplă dar importantă. Astfel, „se ia act de încetarea mandatului de administrator al lui Nastea Gabriel la30.06.2018”, este primul punct, iar următorul este „numirea unul administrator la S.C. AQUATERM AG98”, apoi „aprobarea formei contractului de mandat al administratorului”, plus punctul diverse.

Gabriel Nastea este administrator al societăţii de apă canal de la Curtea de Argeş din martie 2017, iar de atunci i-a tot fost prelungit mandatul, la început din trei în trei luni, apoi din şase în şase luni. Din cauza scurtimii mandatului, administratorul nu a putut să ia măsuri radicale şi nici să rezolve cea mai importantă problemă a Aquaterm, dar şi a întregului oraş, obţinerea licenţei în baza căreia să furnizeze servicii de apă canal legal la Curtea de Argeş. Asta nu s-a întâmplat pentru că acelaşi Consiliu Local nu i-a delegat gestiunea serviciului şi nici nu a făcut vreun alt demers în vederea intrării în legalitate a activităţii.

E de aşteptat ca Nastea să mai fie administrator pentru încă şase luni, timp în care, într-un fel sau altul, să se obţină licenţa. Ori Consiliul local o delegă direct SC Aquaterm, ori societatea va fi preluată de RAJA Constanţa, cu personal cu tot, constănţenii urmând să se ocupe de serviciul de apă canal şi să ia avizele, autorizaţiile şi licenţele necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email