Şedinţă de Consiliu Local pentru aprobarea taxelor şi impozitelor locale

Ion Şerban reacţionează – „Veniţi la Primărie să vă spuneţi oful!”

 

Marţi  este programată o şedinţă de Consiliu Local extraordinară, în care vor fi supuse aprobării taxele şi impozitele locale pentru 2018. De asemenea, aleşii vor aproba o rectificare de buget.

Noile taxe şi impozite, majorate, v-au fost prezentate de ziarul nostru, după ce acestea au fost făcute publice, la jumătatea lunii noiembrie. Este vorba despre o creştere cuprinsă între 20 şi 22% pentru terenuri şi clădiri, majorare valabilă pentru persoanele juridice şi pentru persoanele fizice. Modificarea dărilor locale în sensul creşterii lor a stârnit numeroase reacţii în comunitatea locală. Cetăţenii obişnuiţi dar şi oamenii de afaceri s-au declarat nemulţumiţi de majorare. Consilierul local Ion Şerban, care a calculat că noile impozite vor fi împovărătoare pentru toată lumea, firme sau persoane fizice, a lansat un apel pe facebook. „Dacă sunt nemulțumiți (argeşenii – n.n.) să participe la ședința de Consiliul Local când se vor aproba impozitele.  Toți spun că sunt nemulțumiți dar mulți stau pe margine ca simpli spectatori. Dacă vrem ceva ce nu ne convine de la administrația locală, să ne spunem oful față în față, ochi în ochi, așa încât cetățenii și patronii din Curtea de Argeș să vadă ce consilieri au votat și cât de bine îi reprezintă”, a scris Şerban.

 

Acesta spune că nu va vota majorarea taxelor şi impozitelor locale. „Categoric nu voi vota mărirea impozitelor şi taxelor locale pentru că nu se vede cine ştie ce în ultimii doi ani”, a declarat Şerban. La şedinţa de marţi sunt aşteptaţi mulţi cetăţeni, dată fiind mobilizarea care se face pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email