Şedinţă de Consiliu Local la viteză maximă

Ieri, 17 proiecte de hotărâri au fost votate de Consiliul Local Curtea de Argeş într-o oră şi un pic. Aleşii au ridicat cuminţi mâinile şi au aprobat ce a propus primarul fără să pună prea multe întrebări.
Şedinţa ordinară a lunii septembrie a Consiliului Local Curtea de Argeş a început ieri la orele 13,00, şi nu la 15,00, ora obişnuită de începere a întrunirilor de acest fel, tocmai pentru că au fost multe proiecte pe ordinea de zi. Consilierii s-au grăbit însă maxim, aşa că au terminat treaba în câteva zeci de minute. Preşedinte de şedinţă a fost Ion Şerban, care a încercat să conducă autoritar şedinţa, dar nu prea i-a ieşit. Aleşii au avut însă motivele lor pentru care nu au vrut să „piardă”  timpul la şedinţă şi au votat la foc automat proiecte precum aprobarea transformării unor funcţii publice vacante, modificarea statului de funcţii la câteva servicii publice, indicatorii tehnico – economici şi documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii la unele poduri din Curtea de Argeş, au modificat lista investiţiilor finanţate de la bugetul local, au închiriat câţiva metri de teren Societăţii Naţionale de Transport a Gazelor Naturale şi au aprobat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a  Serviciului Public de Gospodărie Comunală.
În mod ciudat, la final, după ce preşedintele Ion Şerban a declarat şedinţa închisă, consilierii au fost invitaţi să rămână, iar ceilalţi, inclusiv presa, să plece. Probabil că dezbaterea care a urmat nu putea să ajungă la urechile cetăţenilor. Asta se va întâmpla însă mâine, când veţi afla din ziarul nostru care au fost marile secrete ale Consiliului Local discutate la finalul şedinţei de ieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email