Şedinţă de Consiliu Local cu scandal

Marţi este programată şedinţa ordinară a lunii noiembrie a Consiliului Local Curtea de Argeş. Întrunirea se anunţă a fi una de lungă durată, având în vedere că pe ordinea de zi sunt nu mai puţin de 14 proiecte de hotărâri, o informare, plus punctul Diverse.

Printre proiectele care sunt supuse votului consilierilor se numără desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii de la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Curtea de Argeş, execuţia bugetară pe trimestrul al treilea al acestui an, închirierea prin licitaţie publică a unui teren, Regulamentul de organizare şi funcţionare a pieţelor din municipiu, prelungirea unor contracte de închiriere, etc Câteva dintre aceste proiecte vor da naştere unor discuţii aprinse, spun surse din Primărie.

De asemenea, aleşii locali vor fi informaţi cu privire la decizia Camerei de Conturi Argeş referitoare la unele măsuri pe care administraţia locală trebuie să le ia pentru recuperarea unor sume importante la buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email