Şedinţă de Consiliu Local cu 15 puncte pe ordinea de zi

Marți, 26 martie, la ora 15,00 are loc ședința ordinară a Consiliului Local Curtea de Argeș. Pe ordinea de zi a ședinței sunt 14 proiecte de hotărari plus punctul “diverse”. Proiectele de hotărâri supuse aprobării consilierilor se referă la conferirea unor diplome, aprobarea proceselor verbale încheiate în ședințele anterioare, la aprobarea organigramelor și a statelor de funcții la Biblioteca publică, la Muzeul Municipal, la Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor  și la Direcția de Asistenţă Socială pentru anul 2019.

De asemenea, vor fi aprobate Raportul de activitate al Direcției de Asistenţă Socială Curtea de Argeș pentru anul 2018, numărului maxim de copii care pot fi îngrijiți și supravegheați la Creșa Posada în anul școlar 2019-2020, precum și  închirierea unui spațiu locativ cu destinaţia de sediu de partid. 

Aleșii locali vor decide trecerea în administrarea Serviciului Public de Gospodărie Comunală a unor bunuri aparţinând domeniului public al municipiului Curtea de Argeș și trecerea de la domeniul public al municipiului Curtea de Argeș la domeniul privat a unui teren pentru construcții.

Tot la ședința de marți se aprobă trecerea în administrarea Muzeului Municipal a unor bunuri aparținând domeniului public al municipiului şi Regulamentul de organizare și funcționare a Muzeului Municipal Curtea de Argeş.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email