Se schimbă conducta de apă şi pe alte străzi

Directorul general al Aquaterm,  Claudia Mihăilescu, a declarat la o şedinţă anterioară de Consiliu Local că societatea  are în planul de investiții o prelungire de rețea pe strada Tudor Vladimirescu, în continuarea lucrării de la Kranz. „Lucrarea iniţială, cea pe care o face societatea Kranz, este prevăzută doar până la o intersecție, și pot rămâne fară apă instituții precum Şcoala nr. 5 și biserica, deci este o urgenţă”, a spus directorul operatorului de apă canal din Curtea de Argeş.

La acea şedinţă consilierul local Ion Șerban a ţinut să reamintească faptul că în viitorul aporpiat tarífele la apă nu vor creşte, după cum au promis aleşii locali. „Am spus că în acest mandat tariful rămâne același. Bonitatea care se dă pentru cetățeni este exact cum a spus domnul primar: investițiile care se realizează ca să crească calitatea apei și să nu mai avem avarii și pierderi”, a declarat acesta.

În opinia sa, înfiinţarea Consiliului de Administraţie la Aquaterm, după ani de încercări, a fost o mişcare bună. „Am făcut o revoluție cu acest consiliu de administrație, am schimbat clica care a fost acolo”. Şerban a mai cerut că atunci când se va schimba conducta de apă  pe Bulevard, să se resolve şi problema canalizării pluviale, pentru că sunt două zone cu probleme atunci când ploua abundent, Sf. Gheorghe și Posada, a precizat acesta.

One thought on “Se schimbă conducta de apă şi pe alte străzi

  1. Poate reușiți să includeți in modernizarea rețelei de apă și strada Cuza Vodă, care arată ca după bombardament in urma remedierii avariilor. Mai ales în tronsonul Biserica Domneasca și Biserica Olari. Noi locatarii credem că autoritățile locale, au uitat de existenta acestei străzi. Trotuare aproape inexistente, trafic intens, carosabil plin de săpături….strada municipală. Speram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email