Se rezolvă problema canalizării de la Sf. Gheorghe

O problemă veche de peste 30 de ani e pe cale să fie rezolvată. Asfaltul era lăsat, iar de câte ori plouă în zona Bisericii Sf. Gheorghe băltește apa.

Tronsonul de Bulevard aflat între intersecție cu strada Mihai Bravu și până după Biserică este în curs de refacere, astfel încât după ce va fi turnat și ultimul strat de asfalt carosabilul va fi adus la nivel, și vor fi montate mai multe guri de canal.

”Ne dorim să finalizăm cât mai repede lucrarea de asfaltare pe Bulevard, iar problema de la Sf. Gheorghe va fi rezolvată. Apele pluviale nu vor mai rămâne pe asfalt, și scăpăm și de mirosul oribil din zonă. Mai avem multe de făcut, dar încet, încet pe facem pe toate. Cetățenii trebuie să înțeleagă că nimic nu se poate reface dacă nu se strică ce e vechi, și ne cerem scuze din nou pentru disconfort, dar mai avem puțin de suportat, iar după ce lucrările vor fi finalizate vom avea străzi civilizate”, spune primarul Constantin Panțurescu.

One thought on “Se rezolvă problema canalizării de la Sf. Gheorghe

  1. Știu de unde vine mirosul oribil, de la atâția taximetriști lăsați liberi sa jefuiască oamenii. Am o întrebare pentru domnul primar, de ce dați atâtea licențe de taxi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email