Se montează semafoare și la intersecția de la Meteor

Municipiul Curtea de Argeș anunță pe sistemul electronic de achiziții publice „Lucrări de semaforizare în intersecția – str. Albești, str. Valea Danului, str. Vasile Lupu”, la intersecția Meteor.

Conform licitatiapublică.ro, sistemul de semaforizare este compus din: – un Automat semaforizare Intersecție, ciclic, pentru 8 semafoare independente – o documentație programare automat semaforizare – 6 bucăți semafoare pentru vehicule (Roșu+Galben+Verde) cu LED-uri – 8 bucăți semafoare pentru pietoni – 4 bucăți semafor de prim vehicul – 4 semafoare acustice pentru nevăzători – 2 bucăți stâlpi speciali,(…) – Manoperă montaj și punere în funcțiune”. Valoarea acestora este 126.000 de lei, fără TVA, iar firma care le adue și le montează se numește IAMTAS ELECTRIC și este din Râmnicu Vâlcea.

La intersecția Meteor au loc frecvent accidente, pentru că nu se respectă prioritatea, iar în urma unor astfel de evenimente au fost și victime. Cetățenii au cerut montarea de semafoare pentru a evita problemele de acest gen.

În urmă cu două săptămâni a fost montat un semafor cu buton la Colegiul Național „Vlaicu Vodă”, iar în perioada următoare va fi montat unul și la intersecția străzilor 1 Decembrie cu Pompieri, în fața stadionului municipal. Totuși, acesta din urmă nu va fi montat imediat, pentru că, după cum v-am informat, administrația locală are un proiect pentru amenajarea unor piste de biciclete și a unei pasarele supraterane pentru biciclete, iar aceasta se va termina în zona străzii Pompieri. După ce se va stabili exact unde vor fi montate și semafoarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email