Se montează semafoare în două zone din Curtea de Argeș

Bugetul local al municipiului Curtea de Argeș va fi supus aprobării Consiliului Local până la sfârșitul acestei luni, probabil la o ședință extraordinară. După cum ați aflat din ziarul nostru, bugetul se ridică la 127 de milioane de lei, iar pentru investiții sunt prevăzuți peste 67 de milioane de lei.

Printre obiectivele de investiții propuse a fi făcute în acest an se numără montarea de semafoare în două zone ale municipiului. Conform proiectului de buget este vorba despre „semaforizare intersecție str. 1 Decembrie 1918 cu str. Lascăr Catargiu (zona Lidl), semaforizare intersecție str. Albești cu str. Valea Danului și str. Vasile Lupu”.

Pentru zona Meteor s-au făcut deja demersurile de către administrația locală. Municipiul Curtea de Argeș a anunțat pe sistemul electronic de achiziții publice lucrări de semaforizare în intersecția Meteor, iar licitația a fost câștigată de o firmă din Vâlcea.

Conform licitatiapublică.ro, sistemul de semaforizare este compus din: – un Automat semaforizare Intersecție, ciclic, pentru 8 semafoare independente – o documentație programare automat semaforizare – 6 bucăți semafoare pentru vehicule (Roșu+Galben+Verde) cu LED-uri – 8 bucăți semafoare pentru pietoni – 4 bucăți semafor de prim vehicul – 4 semafoare acustice pentru nevăzători – 2 bucăți stâlpi speciali,(…) – Manoperă montaj și punere în funcțiune”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email