Se mai fac şi fapte bune! 100 de copii au plecat în excursie pe banii democrat-liberalului Ştefan Lăzăroiu

Sâmbăta trecută, dis-de-dimineaţă, o sută de copii s-au adunat în faţa şcolii Valea Danului, pregătiţi să plece în excursie. Agitaţi, gălăgioşi şi plini de bucurie, elevii şcolii generale din comună aveau traseul bine stabilit: Valea Danului – Rm.

Vâlcea – Valea Oltului – Sibiu – Dumbrava Sibiului și retur. Excursia a fost un cadou din partea proaspătului membru PDL Ştefan Lăzăroiu, cunoscut ca important om de afaceri din domeniul construcţiilor, la nivel judeţean şi naţional. Politicianul a fost încântat să îi bucure pe copii prin această excursie, organizată la iniţiativa viceprimarului din Valea Danului, Vasile Dina.

 

„Am fost şi eu copil şi am, la rândul meu, copii. Aşadar, ştiu ce înseamnă să vezi locuri noi, alături de prietenii de la şcoală, şi să înveţi câte ceva în plus despre istoria ţării noastre. Este o reală împlinire sufletească atunci când poţi să bucuri nişte copii minunaţi, care – oricum – merită mult mai mult”, ne-a declarat Ştefan Lăzăroiu.

De asemenea, viceprimarul Dina, totodată preşedintele PDL din localitate, ne-a mărturisit că îşi dorea de mult să ofere acest cadou elevilor din Valea Danului: „Nu am găsit sprijin la nimeni din comună, aşa că am apelat la domnul Ştefan Lăzăroiu. Ne-a ajutat imediat cu cheltuielile excursiei, asigurând şi o masă pentru copii. Am selectat o sută de elevi după mediile obţinute, dar şi după starea materială a familiilor lor. Au fost extraordinar de încântaţi de excursie. Pentru ei a însemnat enorm”.
Grupul de elevi a fost însoţit de viceprimarul Vasile Dina, de directorul şcolii din comună, profesorul Nicolae Niță, dar şi de câţiva consilieri locali. Excursioniştii au făcut o plimbare şi până la Curtea de Argeş, unde s-au răsfăţat cu o pizza şi un suc.
Democrat-liberalul Ştefan Lăzăroiu intenţio­nează să îi sprijine pe elevii din Valea Danului în continuare şi îşi propune să asigure conectarea la Internet a şcolii, considerând că şi copiii de la sate au dreptul la informare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email