Se lucrează intens la noua fabrică Fuchs

În septembrie anul trecut a fost pusă piatra de temelie a  investiției de 14 milioane de euro

Piatra de temelie a noii fabrici Fuchs a fost pusă anul trecut, la începutul lunii septembrie, iar la festivitate a fost prezent și CEO al Grupului Fuchs, Nils Meyer-Pries, alături de directorul de Uwe-Jens Karl, primarul Constantin Panțurescu și alte oficialități.

Nils Meyer-Pries declara atunci – „ Extinderea simbolizează determinarea noastră de a ne consolida poziția de lider de piață în România și, în același timp, de a ne extinde afacerea la nivel internațional. Prin această investiție subliniem angajamentul de a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate și inovație”.

Acum, la noua fabrică se lucrează intens, semn că inaugurarea anunțată de Uwe-Jens Karl pentru vara acestui an va fi respectată. Investiția se ridică la 14 milioane de euro și constă în constă în lărgirea capacităților logistice și de producție, precum și în automatizarea proceselor de producție.

Reprezentanții Fuchs Condimente anunțau atunci că proiectul de extindere al unității de producție din Curtea de Argeș, pe care îl consideră o piatră de hotar, este esențială în dezvoltarea business-ului.

Fuchs va aloca 14 milioane de euro – investiție proprie – în extinderea centrului logistic și de producție, care aproape își va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri pătrați (cât totalizează, în prezent), la 21.338 de metri pătrați. Noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, printre care și o nouă facilitate de malaxare condimente.

Fuchs Condimente Romania este prezentă pe piața locală din 2001. Fuchs promovează cultura pentru gust și mâncarea sănătoasă, punând accent pe calitatea produselor și a serviciilor, atât în selecția ingredientelor, cât și în utilizarea tehnologiilor și a know-how-ului. Pentru clienții săi din retail, industria hotelieră, gastronomie, catering și industria alimentară, producătorul dezvoltă soluții specifice și produse personalizate. Compania are în portofoliu brandurile Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner și Ubena.

Fuchs Condimente Romania face parte din Grupul Fuchs, fondat de Dieter Fuchs, în 1952, în orașul Diessen (Germania), ca afacere de familie. În următorii 25 ani de la înființare, Grupul s-a extins în Franța, în Statele Unite, în Brazilia – unde condimentele sunt crescute în plantații controlate și atent selecționate – iar mai apoi, în China. Astăzi, Grupul Fuchs este prezent în 10 țări, de pe 4 continente, având peste 3.000 de angajați.

Foto Linkedin Uwe-Jens Karl

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email