Se înlocuiesc lifturile la Spital

Proiectul care este în implementare la Spitalul Municipal presupune şi înlocuirea lifturilor.”Creşterea eficienţei energetice la Spitalul Municipal Curtea de Argeş” are o valoare totală de 17.583.798 lei, sursa de finanţare fiind Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Principalele lucrări care se fac sunt de izolare termică a faţadelor, termo – hidroizolarea terasei cu sistem termoizolant şi lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum (se înlocuiesc corpurile de încălzire cu radioatoare, se înlocuieşte cazanul centralei şi se montează un sistem alternativ de producerea energiei electricetermice prin montarea unei centrale pe biomasă şi sistem captoare solare termice, etc.). De asemenea, se schimbă lifturile şi se repară acoperişul.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 15 noiembrie 2019, iar până acum a fost izolat termic planşeul de pe ultimul nivel, a fost înlocuită învelitoarea acoperiş şi au fost izolaţi termic pereţii exteriori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email