Se închide Bulevardul

Sâmbătă,  11 noiembrie, la Curtea de Argeş se va desfăşura o competiție sportivă, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează: între orele 6.00 – 14.00, pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Negru Vodă (Biserica Domnească) şi Mănăstirea Curtea de Argeș (zona Podului Benix), accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian, str. Lascăr Catargiu și str. Cuza Vodă.

Poliţia recomandă şoferilor  să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. De asemenea, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Este vorba despre un eveniment organizat de Asociaţia Sportivă „Vânătorii Posadei”, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Primăria Curtea de Argeş. „Duatlonul Regal Invictus” se va desfăşura în împrejurimile Mănăstirii şi are ca scop promovarea sportului de masă în rândul tuturor persoanelor, inclusiv a celor cu dizabilităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email