Se caută un inspector pentru Biroul Investiţii din Primărie

Constantin Teodorescu, inspector la Biroul Investiţii din Primărie, iese la pensie începând cu 1 martie, dată la care, de altfel, îi expiră şi preavizul pe care l-a dat instituţiei, pentru că Teodorescu şi-a dat demisia în urmă cu o lună. Motivele demisiei sunt personale, dar au legătură cu relaţia pe care acesta o are, de ceva timp, cu conducerea Primăriei. În aceste zile Constantin Teodorescu predă bunurile şi lucrările de care se ocupă, deşi un sunt prea mulţi interesaţi să le preia, după cum spune acesta. Astfel, un post interesant se eliberează la Primărie, iar Primăria a anunţat concurs, deşi Dorin Savu, şeful Resurselor Umane, ne spunea că probabil se vor căuta în interior oameni care să preia responsabilităţi noi ori să promoveze.

Cert este că Primaria municipiului Curtea de Arges organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, cu timp normal de muncă, a functiei publice de execuţie vacante de inspector superior investiţii publice. Dosarele de concurs se depun la sediul instituţiei publice în perioada 15.02.2021-08.03.2021, iar selecţia dosarelor se va realiza de comisia de concurs în termen maximum de 5 zile lucrătoare pe baza îndeplinirii conditiilor de participare la concurs. Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere se afişează de către secretarul comisiei de concurs, cu menţiunea «admis» sau «respins», însoţită de motivul respingerii dosarului, la locul desfăşurării concursului şi pe pagina de Internet a instituţiei publice.

Pe 17.03.2021, la ora 11:00, are loc proba scrisă, la sediul Primăriei, iar interviul se va susţine într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Candidaţii (sau candidatul, căci gurile rele spun că s-ar fi găsit cineva pentru post), trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul din următoarele domenii: inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, contabilitate, şi minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email