Se caută un arhitect şef la Primărie

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Curtea de Argeş.

Condiţii specifice care trebuie îndeplinite sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau in domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului;atestat Registrul Urbaniştilor din România;studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

16 aprilie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe  10 mai , la ora 10:00, are loc proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie comunicate ulterior.

Primăria Curtea de Argeş nu prea a avut parte de un arhitect în ultimii 15 ani. După ce arhitecta Elena Bizon a ieşit la pensie, postul a rămas liber mulţi ani, niciun specialist de acest gen nefiind interesat să se angajeze la Primărie. Până la urmă a fost angajat un inginer constructor pe postul de şef al Sirecţiei Arhitect Şef, Cătălin Băşoiu, dar şi acesta a plecat la începutul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email