Se caută un administrator la Rezervele Statului

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Unitatea Teritorială 360, cu sediul în Curtea de Argeș,  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii – studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime – minimum 3 ani; vechime în specialitate: activități economice/contabilitate primară – minimum 3 ani; obținerea după promovarea concursului a autorizației de acces fa informații clasificate nivel „Secret”.

Pe 19 august 2021, la ora 10.00, este programată proba scrisă, iar pe 24 august 2021, tot la ora 10.00, interviul.

Unitatea din Curtea de Argeş a Rezervelor Statului mai angajează şi un muncitor calificat. Pentru acest post condiţiile specifice sunt: studii de specialitate – studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; calificare în meseria de electrician/energetic/ electrotehnist/electromecanic sau electrician pentru construcții; vechime în muncă – minimum 3 ani; vechime în specialitatea electrician: minimum 3 ani;

De asemenea, candidaţii trebuie să dețină autorizație de electrician grad II B, emisă de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei sau să obțină, după promovarea concursului în maximum 12 luni, autorizație de electrician grad II B, emisă de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 august 2021, ora 10.00: proba scrisă; 18 august 2021, ora 14.00: proba practică; 23 august 2021, ora 10.00: proba interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email