Se caută un adjunct pentru şeful Poliţiei Curtea de Argeş şi şefi de post pentru câteva comune

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş organizează concurs/examenpentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al șefului poliției municipiului Curtea de Argeș, funcţie prevăzută cu gradul profesional de comisar șef de poliţie, cu recrutare din sursă internă. Concursul/examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș pe 24 iulie, începând cu orele 11.00, şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, interviu ce va fi înregistrat audio-video.

Aprecierea rezultatului final al interviului se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7,00.

De asemenea, IPJ Argeş a anunţat că organizează concurs/examen, prin recrutare din sursă internă, pentru ocuparea mai multor funcţii vacante de şefi de post la Postul de Poliţie Mălureni din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Domneşti, la Postul de Poliţie Pietroşani din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Domneşti, la Postul de Poliţie Ciofrângeni din cadrul Secţiei nr.17 Poliţie Rurală Tigveni şi la Postul de Poliţie Băiculeşti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email