Se caută 300 de culegători de zmeură

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş anunţă 300 locuri de muncă libere în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Rețelei EURES. Este vorba despre 280 de culegători de zmeură şi 20 de șefi de echipă. Selecția va avea loc în perioadă 25-26.01.2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. Durata contractului este de aproximativ 3 luni pentru culegători zmeură și între 3 şi 6 luni pentru șefii de echipă, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămâna, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017. Cerințele pentru ocuoarea acestor locuri de muncă sunt – persoane fără cazier, apte pentru muncă la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura / experiență recoltarea zmeurei sau în muncă în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi şi oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, această urmând să se deducă din primele salarii. De asemenea, angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură (săptămâna de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare) este de 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegătorii zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare) este de 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefii de echipă este de minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună. Constituie un avantaj cunoaşterea limbii engleze sau a celei spaniole, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Argeș, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, tel: 0248 222415, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează pe bază următoarelor documente: copie CI/BI; CV EUROPASS în limba română; adeverință de la medicul de familie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email