Scrisoare deschisă a primarului Constantin Panţurescu la final de mandat

„Obiectivul meu a fost mai mult decât să dezvoltăm un oraş, am vrut şi vreau să construim o comunitate!”

Ultima şedinţă a Consiliului Loal actual, de joi, a început cu primarul Panţurescu, cel care a citit o scrisoare deschisă adresată Consiliului Local. Iată ce a transmis primarul aleşilor şi oraşului.

„Mă aflu foarte aproape, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, fără de care nu aş fi reuşit nimic din toate câte am reuşit, de sfârşitul primului meu mandat în calitate de primar al municipiului Curtea de Argeş, de primaral dumneavoastră, al tuturor, fără cea mai mică excepţie. A fost o mare responsabilitate să fiu primarul acestui oraş precum şi o mare onoare, un privilegiu să fiu în slujba argeşenilor.

Vreau să vă mulţumesc pentru cei patru ani de colaborare. Nu au fost cei mai uşori ani, ne-am confruntat cu multe dificultăţi însă există şi satisfacţii – toate fiind rezultatul muncii echipei municipalităţii din Curtea de Argeş. Sunt mândru şi bucuros că am avut ocazia să lucrez cu dumneavoastră, fiind convins că împreună am muncit în interesul comunităţii noastre.

Patru ani în care, cu implicare şi dedicare, mi-am dat toată silinţa pentru a reprezenta, cum am ştiut şi cum am putut mai bine, interesele şi dorinţele comunităţii, pentru a duce la îndeplinire planuri şi proiecte ce, pentru mulţi (de multe ori chiar şi pentru mine) păreau irealizabile.

Această mărturisire nu este despre realizările pe care le-am făcut în calitate de primar, realizări care, fără sprijinul dumneavoastră şi implicarea necondiţionată a unui aparat de calitate, bine pregătit şi devotat unor scopuri comune, nu ar fi fost posibile. Ceea ce am făcut am făcut împreună cu dumneavoastră şi pentru cetăţenii acestui oraş şi am credinţa că a înţeles toată lumea că obiectivul meu a fost mai mult decât să modernizăm un oraş, am vrut şi vreau să construim o comunitate.

Vreau să mulţumesc tuturor colaboratorilor şi partenerilor pe al căror sprijin ne-am bazat în aceşti patru ani şi presei care ne-a urmărit constant activitatea şi a relatat-o cititorilor. Vreau să clarific un aspect – locuiesc în continuare în acelaşi apartament în care a crescut şi fiica mea şi nu am avut măcar intenţia de a achiziţiona nicio altă locuinţă.

Iată deci că nu am mulţumit pe toată lumea … cu siguranţă. Nici nu ai cum. Am conştiinţa împăcată? Da, categoric da. Din punctul meu de vedere, proiectele pe care mi le doream să fie concretizate sunt încheiate, în derulare sau cel puţin la nivel de găsire a unei surse de finanţare. Acesta este şi motivul pentru care am anunţat o nouă candidatură – pe baza promisiunilor îndeplinite.

Indiferent de rezultatul votului din septembrie, vreau să ştiţi cu toţii că puteţi conta pe mine oricând va fi vorba de interesul argeşenilor. Vă mulţumesc şi vă urez mult, mult succes în continuare! Doamne ajută!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email