Scrisoare deschisă către locuitorii cartierelor Noapteş, Râmnicu Vâlcea, Capu Dealului, Şipot

Noapteş
Nu puteţi spune că primarul nu vine în mijlocul dumneavoastră, dar vine doar joia. De fapt, gurile rele spun că acolo a „plusat” cu lucrarea de la Făgăraş, un sens giratoriu prost proiectat, neterminat, dar la preţ de două. Astfel, toate sunt bune, drumul pe care mergeţi acasă vă rupe maşinile şi sunteţi singurul cartier cu case unde încă nu a ajuns curentul electric.

Şipot
Un cartier verde, multă natură, sunteţi poarta de intrare în Capitala Turismului Românesc dinspre Ardeal şi Oltenia, dar ce păcat! Natura a fost mutilată de moştenirea pe care a lăsat-o dl. primar. V-a lăsat gunoi, mult gunoi, şi de parcă nu ar fi fost de ajuns cel din oraşul nostru, v-a adus şi din comunele limitrofe, de la Arefu, Corbeni, Albeşti, etc. Trebuia acceptul Consiliului Local pentru asta, dar ce mai contează, dacă este mult aducătoare de bani?

Râmnicu Vâlcea – Capu Dealului
Acum douăzeci de ani, în locul unde începe strada Râmnicu Vâlcea, imediat după pod, era un parc, un parc frumos şi îngrijit, unde un angajat al primăriei, dl. Andreescu, amenda pe oricine îndrăznea să lase măcar o pasăre acolo. Vă spun toate acestea fiindcă acolo am copilărit, şi ne „sufocam” de verdeaţă, ordine şi curăţenie. Numai că atunci exista administraţie, exista primar gospodar care ştia să-şi pună oamenii la treabă.
Ce avem acum? Îmi este groază să le enumăr. Unele administraţii nu au făcut nimic fiindcă era fief  PSD. A venit administraţia PSD şi nu a făcut nimic din neputinţă, dar până când? Până când copiii noştri vor merge la şcoală printre maşini, fiindcă nu există trotuare? Până când copiii noştri vor lua în tălpi toată mizeria din acea parodie de canalizare? Până când copiii noştri vor trebui să se ferească de cai, căruţe, maşini, comercianţi de cereale, pentru că nu găsim un alt loc pentru târgul săptămânal? Când vom avea un parc cu alei şi băncuţe măcar pe locul unde altădată a existat?
Toate aceste aspecte şi neajunsuri le-am punctat rând pe rând în Consiliul Local stimaţi concetăţeni, dar fără ecou, fără suport şi fără speranţă de realizare. Dar vă promit că toate vor fi în programul cu care ne vom prezenta la alegeri, şi noi, echipa PDL, vă promitem că toate vor fi realizate.
Vasile Sabie, Vicepreşedinte PDL Curtea de Argeş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email