Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân” a sărbătorit „Ziua Absolventului”

Cadrele didactice împreună cu elevii de la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân” din municipiul nostru au organizat, zilele trecute, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”,  „Ziua Absolventului”. La eveniment au participat Nicolae Diaconu, primarul municipiului, mai mulţi directori ai instituţiilor de învăţământ liceal din Curtea de Argeş, consilieri locali, dar şi părinţii elevilor.
Primarul municipiului a fost primul care i-a felicitat pe absolvenţii Şcolii Generale „Mircea cel Bătrân” pentru rezultatele obţinute de-a lungul celor opt ani de studiu. „Am o plăcere deosebită să particip la acest eveniment, pe care Şcoala „Mircea cel Bătrân” îl sărbătoreşte în fiecare an. Felicit cadrele didactice, elevii, dar şi pe părinţii acestora pentru tot ceea ce au realizat. Sunt convins că este o bucurie pentru părinţi să îşi vadă copiii pe una dintre cele mai înalte trepte. Vreau să urez mult succes absolvenţilor care vor merge la liceu în următorul an şcolar”, a spus Nicolae Diaconu. De asemenea, reprezentanţii liceelor din municipiul nostru le-au prezentat proaspeţilor absolvenţi oferta educaţională cu care îi vor întâmpina în anul şcolar următor. 
Totodată, în prima parte a evenimentului a avut loc unul dintre cele mai emoţionante momente, predarea ştafetei de către şefii de promoţie din clasele a VIII- a către colegii lor din clasa a VII- a. Mai mult decât atât, pe scena Centrului de Cultură şi Arte au fost invitaţi şi alţi elevi care s-au remarcat în cadrul concursurilor şi olimpiadelor şcolare, aducând cinste familiilor, şcolii şi dascălilor care i-au pregătit.
„Ziua Absolventului” a continuat cu un program artistic care a cuprins scenete, un recital muzical susţinut de corul şcolii, dar şi momente de dans oferite de Ansamblul de dans al Şcolii Generale „Mircea cel Bătrân”, coordonat de profesorul Ion Gârtonea.
La finalul festivităţii, absolvenţii clasei a VIII- a au fost aplaudaţi de colegii lor mai mici, părinţi şi cadre didactice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email