Scandal la şedinţa de Consiliu Local. Reprezentanţii USR, daţi afară din sală

Un moment delicat, eufemistic vorbind, a avut loc la şedinţa Consiliului Local de marţi. Când au intrat în sala mare a Primăriei, locul în care avea loc întrunirea, doi reprezentanţi ai USR şi alte două persoane, Ştefan Dumitrache a început să strige la ei să iasă afară. „Respectaţi legea, nu intraţi. Depăşim numărul de persoane permis de lege!”, a strigat acesta către nou veniţi. Primarul Constantin Panţurescu a luat şi el atitudine – “Trebuie să rămână consilierii, angajaţii primăriei şi presa!”, a spus el, iar în sală au intrat un poliţist şi doi jandarmi, chemaţi, se pare, prin apel la 112.

Bogdan Marina, preşedintele USR Curtea de Argeş, i-a cerut jandarmului să-i spună care e baza legală pentru ca el şi colegul său să nu stea la şedinţă, dar acesta l-a poftit afară. După ce din sală au ieşit două persoane, cei doi au intrat din nou şi din nou au fost chemaţi jandarmii, şi ei iritaţi de ceea ce se întâmplă. Dumitrache le-a spus – „Nu eu vă dau afară, legea vă dă”, iar Bogdan Marina i-a cerut explicaţii referitoare la suprafaţa sălii şi numărul de persoane care au voie înăuntru, dar nu a primit niciun răspuns. Au urmat strigăte şi acuzaţii, iar useriştii şi ceilalţi au ieşit din şedinţă. Nu au primit nicio amendă, dar şeful USR Curtea de Argeş spune că a sesizat Poliţia.

În urmă cu o lună, la precedenta şedinţă, un alt cetăţean, membru PLUS Curtea de Argeş, a fost, de asemenea, dat afară, spune Bogdan Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email