Scandal între administraţia publică şi Poliţie, după ce Rutiera a trimis o adresă la Primărie. Primarul Diaconu crede că „Multe dintre solicitările Poliţiei sunt absurde !”

„Dacă ar fi să ne luăm după semnele de circulaţie montate recent în Curtea de Argeş, ar trebui să parchezi în afara oraşului, pentru că nu ai voie să opreşti nicăieri”, a spus primarul Nicolae Diaconu la ultima şedinţă de Consiliu Local. Declaraţia a fost făcută după ce pe adresa primăriei a sosit o adresă din partea Poliţiei Rutiere, prin care edilii locali erau atenţionaţi că în oraş ar mai trebui refăcute trecerile de pietoni, ar mai trebui montate indicatoare iar semnalizarea rutieră pe diferite artere de circulaţie ar trebui modificată. Primarul Nicolae Diaconu spune însă că multe din slicitările poliţiştilor sunt absurde.

Prea multe indicatoare cu „Oprirea interzisă”

 „Am avut o întâlnire cu poliţia, am montat semnele de circulaţie solicitate însă acum am văzut că sunt prea multe indicatoare cu oprirea interzisă. La o simplă vizită în municipiu observi că dacă vrei să opreşti, nu prea ai unde. În plus, ni s-a solicitat să facem sens unic pe două străzi însă nu avem cum să facem lucru, pentru că ar însemna să-i obligăm pe cetăţeni să ocolească jumătate de oraş”, a spus primarul. „Au trimis adresa asta la mişto, dacă erau interesaţi de binele oraşului, veneau la şedinţa de Consiliu nu ne trimiteau o simplă hârtie ”, a concluzionat consilierul Gheorghe Bugeac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email