SC Electrovâlcea SRL va reabilita şcolile de la Noapteş şi Capu Dealului

De pe 6 iulie lucrează specialiştii din Primăria Curtea de Argeş la analiza ofertelor depuse la licitaţia pentru  „Consolidarea şi reabilitarea Şcolii cu clasele I-VIII nr.3, Sfântul Apostol Andrei-corp B şi a Şcolii I-IV Noapteş, aparţinătoare Şcolii cu clasele I-VIII nr.3, Sfântul Apostol Andrei”. Conform site-ului Primăriei, valoarea acestui proiect este de 4.312.052,40 lei (inclusiv TVA) , iar sursa de finanţare Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă. Zilele trecute a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de atribuire a licitaţiei. Astfel, conform acestuia, „valoarea estimată a contractului de achiziţie publică este formată din valoarea aferentă lucrărilor (…) în sumă cumulată de 2.749.239,00 lei, fără TVA, valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute (…) în suma de 5,70 %, respectiv 150.405,00 lei, fără TVA”. Comisia a declarat câştigătoare oferta depusă de SC Electrovâlcea SRL, în sumă de 1,770,520.23 de lei, fără TVA.

Vâlceni abonaţi la banii din Curtea de Argeş

SC Electrovâlcea SRL colaborează bine şi de mult cu administraţia publică din Curtea de Argeş. La licitaţia pentru modernizarea ambulatoriul spitalului, licitaţie care a avut loc anul trecut, s-au înscris opt firme, care mai de care mai cunoscute şi mai puternice, din Argeş sau din alte locuri, iar câştigător a fost declarat SC Electrovâlcea SRL, cu o ofertă de 1,444,366.93 de lei, fără TVA. Deşi criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, firma vâlceană a avut oferta a doua. 

Patronul societăţii Electrovâlcea, Eugen Ovidiu Ciogescu, a fost condamnat în luna februarie de Curtea de Apel Bucureşti la închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. De asemenea, Ciogescu, acuzat de cumpărare de influenţă în formă continuată, a fost trimis în judecată şi în alt dosar, alături de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Teodor Trancă, acuzat de trafic de influenţă în formă continuată.

Cine sunt ceilalţi ofertanţi

La licitaţia pentru „Consolidarea şi reabilitarea Şcolii cu clasele I-VIII nr.3, Sfântul Apostol Andrei-corp B şi a Şcolii I-IV Noapteş, aparţinătoare Şcolii cu clasele I-VIII nr.3, Sfântul Apostol Andrei” s-au înscris şapte firme sau asociaţii. Prima ofertă a fost a S.C. CONSTRUCT ECI COMPANY 2000 SRL, din Piteşti, cu subcontractanţii SC Biram Electric SRL şi SC Air Service  Delta SRL. A doua ofertă a venit de la SCCONDORGELTRANSSRL, din Domneşti, cu susţinere de laSC Imob  Lux  Construct  SRL,  din comuna Bragadiru. Cea de-a treia ofertă a fost depusă de SCCOMPANIATELISRL, cu doi subcontractanţi – SC  Biram  Electric  SRL, din comuna Geamăna, şi SC Air Service Delta SRL din Piteşti.

 

A patra ofertă a fost depusă de S.C.   DUAL   DISTRICON   SRL   din Sibiu, de asemenea o mai veche cunoştinţă a administraţiei locale de la Curtea de Argeş, iar următoarea ofertă a fost a câştigătorului SC Electrovâlcea SRL. Oferta cu numărul şase a fost înaintată de asocierea al cărei lider a fost  DCO General Coninstal S.R.L, din Ilfov, cu asociatul SC Ovi  Management  SRL,  din Bucureşti şi subcontractantul SC Ovi Arhitecture & Engineering SRL. Ultima ofertă a fost depusă de SCEOLFacilitySRL, cu susţinător SCElectrica Serv Construcţii Civile şi Edilitare S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email