Sătenii din Mălureni au furat nisipul pentru diguri

Nisipul dus de către reprezentanții Administrației Bazinale Argeș – Vedea pentru îndiguiri pe malul râului Păuleasca a fost furat de localnicii din comuna Mălureni, care au luat materialul nebăgat în saci și l-au dus în curți, pentru a-l folosi la construcții, potrivit Mediafax.
Mai mulți localnici din comună Malureni au sustras o parte din nisipul dus de angajații Administrației Bazinale Argeș Vedea pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri, au declarat reprezentanții Administrației Bazinale.
Potrivit acestora, în ultima perioadă, în zonă Malureni a fost dusă o cantitate mare de nisip, pentru a fi ridicate diguri din saci de nisip pe malurile râului Păuleasca, în vederea prevenirii unor noi inundații.
O parte din nisip a fost pus în saci și s-au făcut diguri, iar o altă parte a fost lăsată în zonă, pentru realizarea unor supraînălțări dacă va fi nevoie, însă în ultimele zile nisipul a dispărut. Autoritățile au presupus că localnicii sunt cei care au sustras nisipul pentru a-l folosi la construcții.  Reprezentanții Administrației Bazinale Argeș Vedea au declarat pentru Mediafax că nu pot spune ce cantitate de nisip a fost furată și au precizat că nu au depus reclamație la Poliție după ce au constatat dispariția nisipului dus pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email