„Săptămâna fructelor și legumelor donate” pentru copiii de la HAND-ROM

30 de copii de la centrul de zi MARINA, din cadrul Fundației Umanitare HAND-ROM, au fost beneficiarii campaniei SNAC, „Săptămâna fructelor și legumelor donate”, inițiată de Grădinițele cu program prelungit „O lume minunată” și „Academia piticilor” la care au participat un număr de 48 cadre didactice și câte 150 preșcolari.

Au fost donate 90 kg legume, 65 kg fructe, 27 sticle ulei, 28 kg zahăr, 27 kg făină, 9 kg mălai, 18 kg orez, 32 de conserve, 13 pachete de paste făinoase şi 70 de dulciuri de toate felurile.

„Lucrul de care nu m-am îndoit niciodată este acela că există în comunitate persoane ce se gândesc la cei aflați în nevoie. Mulțumesc cadrelor didactice și în special familiilor copiilor ce au donat și au adus astfel un plus de alimente de bază celor ce au cu adevărat nevoie”, a declarat Costel Nicolae, directorul general al Fundaţiei HAND-ROM.

Centrul de zi MARINA oferă servicii de educație incluzivă, abilitare-reabilitare, kinetoterapie și ergoterapie, logopedie, psihodiagnoză, consiliere individuală și de grup pentru 95 de beneficiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email