Sandwich-uri pentru trei puncte


Surprinzătoare victoria Argeşului la Oradea, ţinând cont de situaţia nesigură şi încurcată a clubului din Trivale. Gazdele au deschis relativ repede scorul prin atacantul Bucur, avantaj cu care au şi intrat la pauză, în timp ce echipa lui Badea a fost cuminte şi nu a pus probleme adversarilor. A fost de ajuns ca Tameş să scoată din joben două pase măiestre către Dulcea, iar acesta să îl execute de două ori pe portarul Pascal. După minutul 65 când Argeşul a preluat conducerea, elevii lui Ionuţ Badea au „închis” jocul şi au luat trei puncte importante în clasament care menţin echipa în partea superioară a clasamentului, pentru eventualitatea promovării în prima ligă. Prima şi cea mai importantă condiţie a promovării, este lămurirea situaţiei conducerii clubului. În lipsa patronului Cornel Penescu, existenţa echipei este nesigură. Jucătorii au dat clubul în judecată pentru că nu le-a fost plătit CAS-ul de câţiva ani, iar fotbaliştii sunt somaţi să plătească miliarde de lei vechi. În plus, restanţele financiare le sunt plătite în ultimele zile pentru ca ei să nu-şi poată  depune actele pentru a deveni jucători liberi de contract.

Ameţiţi de foame

În cea mai lungă deplasare a lor din acest tur de campionat, alb violeţii au plecat de la ora 8.00 la Oradea cu autocarul, nu cu avionul ca în urmă cu două campionate. Pentru că nu aveau bani, au plecat cu sandwich-uri la pachet şi nu s-au oprit pe drum pentru a lua o masă caldă. „Cred că nici în liga a treia echipele nu mai pleacă cu mâncare rece la pacheţel”, spunea unul din jucători. După ce a ajuns la Oradea, lotul Argeşului a efectuat un antrenament uşor pentru dezmorţire, şi au luat masa după ora 20.00. „Eram ameţiţi de foame”, spunea acelaşi jucător al Argeşului.

Ionuţ Badea îşi face treaba în credinţă, dar toţi jucătorii au dat clubul în judecată!

„Situaţia clubului este grea, dar eu îmi fac treaba mai departe la antrenamente şi la meciuri”, spune antrenorul Ionuţ Badea. Pentru Iulian Tameş clubul are de plătit un miliard de lei vechi, iar pentru Adrian Dulcea 314.000.000. Cei doi au dat clubul în judecată şi urmează procesul, dar în aceeaşi situaţie sunt toţi jucătorii de la F.C. Argeş, nu doar Tameş şi Dulcea. Situaţia de criză este acută, deoarece clubul care trebuia să plătească asigurările şi CAS-ul fotbaliştilor nu a făcut-o şi nici nu are de gând să plătească. Vor urma procesele la Tribunalul Argeş.

Au pus apometre la stadion!!! Primăria vrea să le ia stadionul

Situaţia financiară a clubului F.C. Argeş este critică, la fel ca cea a grupului de firme PIC, care susţine financiar echipa. Hipermarketul PIC este pe cale să-şi închidă porţile. Maxi taxiurile care mergeau gratis la PIC au fost suspendate. La stadion s-au pus apometre pentru a contoriza consumul apei pe care clubul să-l plătească, iar Primăria, care este proprietarul stadionului „Nicolae Dobrin”, intenţionează să nu mai lase gratis clubul F.C. Argeş să-l folosească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email